Freelance copywriter en communicatiemaker

Ik maak graag simpel wat complex is, breng tot leven wat abstract is en dichterbij wat verder van je af staat. De communicatie die ik maak is positief, helder en raak. Ik vertel het verhaal dat jij wilt vertellen op een manier die de doelgroep betrekt en overtuigt. Of dat nou op een website, in een mooi boekje of via een fijn voice-over script is.

Copy & content

Ik help je graag met een scherp en compact verhaal voor je website, brochure, boekje, relatiemagazine of app. Ik heb ervaring met zowel online als offline communicatie.

Campagnes

Of je het nu van de daken wilt schreeuwen of rustig wilt uitleggen, ik adviseer je graag over toon, stijl en concept. Ik vertaal strategie naar copy. Van landelijke campagne tot interne communicatie. Prikkelend en raak.

Merkidentiteit & tone of voice

Wie ben je en hoe wil je tegen je doelgroep praten? Ik adviseer je er graag over. Samen met vormgeefster Frederiek van Waes vertaal ik jouw verhaal naar woord en beeld. Ik geef je merk een stem en voer die door in je complete communicatie.

Videoscripts

Lang verhaal kort, dat kan heel goed met behulp van video. Ik haal de kern uit je verhaal en vertaal het naar een compact videoscript. Dat doe ik graag samen met Bram Oorthuizen, Miranda Stet of Mels Broekhuizen.