Ik ben Sheila, copywriter en communicatiemaker. Ik vertaal strategie naar goede copy, maak lange verhalen kort, haal de essentie uit ingewikkelde materie en maak zaken helder, persoonlijk en toegankelijk.

Ik ben Sheila, copywriter en communicatiemaker. Ik schrijf teksten voor alle soorten media en ontwikkel communicatieconcepten die kloppen. Dat doe ik sinds 2000, eerst bij verschillende internet- en reclamebureaus en inmiddels als freelancer. Er staan grote en kleine klanten in mijn portfolio, binnen een breed scala aan branches. Ik vertaal strategie naar copy, maak lange verhalen kort, haal de essentie uit ingewikkelde materie en maak zaken helder, persoonlijk en toegankelijk.

Copy & art
Mijn werkplek deel ik met vormgeefster Frederiek van Waes. Samen zijn we een ervaren creatief team. We werken los van elkaar, maar ook met elkaar. Dus als je meer nodig hebt dan copy alleen, helpen we je graag verder.

Ik werk ook veel samen met Bram Oorthuizen voor communicatiebureau Hope & Glory. We zijn goed in video en werken vooral voor opdrachtgevers die maatschappelijk betrokken zijn.

Sheila Wigman

Copywriter / communicatiemaker